POP UP LAUANTAI

Lauantai aamupäivä hurahti jouluhulinassa Koskikaran joulun avauksessa Valkeakoskella. Yhteistyökumppani FC Haka myi fanituotteitaan tapahtumassa ja olin mukana joulukorttieni kanssa saman pöydän toisella puolikkaalla.

Ihmisiä oli liikkeellä heti aamusta ja monet olivat tulleet tapaaman joulupukkia sekä nauttimaan ilmaisesta joulupuurosta sekä glögistä. Pöytäpaikkamme oli lähellä yhtä uloskäyntiä karkkikojun ja esiintymislavan välissä. Asiakaskunnan keski-ikä oli korkeahko aamupäivällä, mutta pikkuhiljaa alkoi näkymään lapsiperheitä sekä nuoria aikuisia.

Korttitarjontaa myyntipöydällä.

Pian alkoi tulla asiakkaita ja sain käyttää mahtavaa iZettle-maksukorttilaitettani (huom! ei maksettu mainos) sekä jakelin Papellian käyntikortteja ja mainostin nettikauppaa. Useat kiiruhtivatkin ohitse kiireissään, mutta oli hyvä voida mainostaa nettikauppaoston mahdollisuutta kodin rauhassa.

izettle2
Moitteettomasti toimiva iZettle-maksukortinlukija pienyrittäjälle.

Kellon lähestyessä neljää oli aika laittaa pop up-puotimme kiinni ja pakata kamat. Myyntipäivän paras fiilis jäi siitä, että sain Papellian nimeä ihmisten huulille ja näkyviin sekä palaute tuotteista oli ihanan positiivista. Asiakkaiden kanssa juttelu on myös aina mukavaa ja tervetullutta vaihtelua pitkiin tietokoneen edessä vietettyihin työpäiviin. Ja tietysti ihanaa on se, että omat joulukortit saa levitä yhä laajemmalle tuottamaan iloa eri koteihin 🙂 Happy face!

2 thoughts on “POP UP LAUANTAI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *