No pain no gain, vai miten se meni

So out of my comfort zone – blogin kirjoitus

8.30: Tänään kirjoitan blogikirjoituksen! Hyvät kuvat, hyvä teksti, you can do this!

8.35: Just. En keksi mitään. Mikä ois hyvä aihe?

8.37: Katoinko jo sähköpostit? Nyt pitää tarkistaa onko tullut viestejä.

8.45: Youtube. Jos katon vaan pari videota, nyt on sentään aamu ja päivä pitää aloittaa rennosti. Keeping up with the Kardashians! Joo täällä on jotain mielenkiintoista taas, mitä ne toilailee. Vitsi kun ne on kauniita ja kaikki on niin täydellistä.

9:30: Niin, se blogi….jos teen nyt oikeestaan ton Blogilates Natural Butt Lift, se on vaan viisi minuuttia ja istun aika paljon niin peppujumppa tähän väliin on hyvä.

9:45: Luinko ja aamuotsikot? Uutiset pitää lukea.

10.05: Facebook. Scrollailen vaan nää uusimmat tästä…

10:45 Aa, lounasaika!

11.15: Blogikirjoitus…kirjotan päivästä yrittäjänä. Mutta istun vaan kotona enimmäkseen tekemässä grafiikkaa. Jos otan kuvia tai jotain. Mut tää huone on niin sekaisin ja laitanko työaikaa siivoamiseen? Hmmm. Jotain vaikeuksia vois kuvailla. Mutta haluanko avautua netissä? Jos joku kirjoittaa jotain ikävää vastaukseksi ja sitten harmittaa kun menin avautumaan. Juu ei. Blääh. Äsch, tähän on mennyt jo puoli päivää ja työaikaa kuluu, teen jotain muuta ja jätän tämän toiseen päivään.

Samaistuitko? Osaatko kirjoittaa blogia? Miten alkukankeudesta ja keskittymisvaikeuksista pääsee eteenpäin? Vinkkejä otetaan vastaan 😀

-Katri

Papellia – Paperikauppa netissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *