Jos et löydä kysymykseesi vastausta täältä, ota yhteyttä info@papellia.fi

Paljonko toimitus maksaa?
Toimitusmaksu riippuu paketin painosta. Alle 2 kg olevat paketit toimitetaan postissa kirjeinä ja niiden toimitusmaksu on 1,20-5 euroa. Avajaistarjouksena toimitus on maksuton 30.9. – 16.10.2016.
Tuotteeni on vioittunut postissa, mitä teen?
Ilmoita Papellian asiakaspalveluun, jos tuotteesi on vioittunut postissa. Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9-16 puh. 03-7411 8188 tai lähetä sähköpostia info@papellia.fi.
Miten voin maksaa verkkokaupassa?
Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkisi kautta tai Paypal-palvelussa, jos sinulla on tili. Luottokorttimaksu-toiminta lisätään kauppaan lokakuun aikana. Verkkomaksupalvelut tarjoaa Checkout.
Kuinka kauan toimitus kestää?
Paketit lähetetään 2.lk postissa kirjeenä, jonka toimitusaika on 2-3 työpäivää.
Miten lähetän tilaukseni kassa-osiossa?
Täyty nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi Laskutustiedot-kenttään. Tarkasta oikealla olevasta tilauslaatikosta, että kaikki haluamasi tuotteet ovat ostokorissa. Valitse Checkout- tai Paypal-maksutapa ja klikkaa “Olen lukenut ja hyväksyn kauppa-ja toimitusehdot. Paina “Lähetä tilaus” -nappia ja sinut ohjataan Checkoutin palveluun, jossa voit valita pankkisi. Jos olet valinnut Paypalin, paina “Siirry Paypal-maksuun” -nappia ja sinut ohjataan kirjautumaan Paypal-tiliisi, jossa voit suorittaa maksun. Maksun tehtyäsi saat varmistuksen maksutapahtumasta sähköpostiisi ja sinut ohjataan takaisin Papellian sivulle.