Paperikauppa netissä

Tamperelainen Papellia valmistaa paperituotteita sinulle ja muille iloksi. Kaikki sai alkunsa kevättalvella 2016, kun graafikko Katri haaveili omista tuotteista, jotka olisivat sekä kauniita että ilahduttavia asiakkaille. Suomalaiseen mörökölli-kulttuuriin oli saatava jotain hempeää ja toisia ihmisiä rohkaisevaa, let´s spread some love!

Ensimmäiset kortit menivät myyntiin ystävänpäivänä ja suosio oli suuri. Syksyllä 2016 avattiin Papellia-verkkokauppa, josta saa kätevästi tilattua kortteja ja julisteita omaan kotiin.

Voit seurata Papelliaa facebookissa ja instagramissa.

Papellian tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä

 

Tutustu tekijään

katri-moi

Katri - korttien tekijä

Papellian takana on graafikko Katri Hakkarainen, joka on ollut graafisen alan yrittäjänä vuodesta 2012. Opiskellessaan media-alaa Vaasan ammatti-instituutissa, Katri alkoi saada työtilauksia tuttujen firmoilta ja niinpä opiskelujen päätyttyä oman toiminimen perustaminen oli luonteva ratkaisu. Siitä lähtien tmi Katri Kautonen on tehnyt lukemattomia määriä grafiikkaa ja taittotöitä eri firmoille ja yhdistyksille ympäri Suomea. Tilauksia on tehnyt mm. Finlands svenska Pingstmission, Tabita products Oy, Fila Helsinki, Frikyrklig Samverkan, Suomen evankelinen Allianssi, kotileipomo Pullaunelma, Novafloor, ICCC Finland, Hiushuone Decor, Crossmedia Communications Oy.